Powered By Blogger

vineri, 22 aprilie 2011

Haul Elf

Buonasera!

Sunt foarte fericita ca mi-a venit in sfarsit comanda :) a durat ceva timp...dar in sfarsit a ajuns in mainile mele >:) Nu a fost o comanda prea mare.. dar suficienta pentru mine.Mi-am luat strictul necesar pentru momentul de fata :) Va las sa vedeti ce mi-am luat ...muhahahaha!!

Astea-s produsele :D 7 la numar ... dar sa le luam pe rand :)
Pentru primerul de ochi si pensula pentru blend nu am mai facut o poza pentru ca cu siguranta le cunoasteti... ce pot sa spun e ca pensula m-a dezamagit :| e taiata drept! aha.. drept :| nu stiu la ce sa o folosesc, dar pt blend eu una nu o pot folosi. Mi-am mai luat una luna trecuta , iar acea, desi scria ca e pentru blen.. era de fapt pentru crease... asta e, nu am noroc la pensule :)


1.BATON 3 in 1-pentru fata ochi si buze, nuanta golden peach
Inca nu l-am incercat, dar curand voi face un swatch si pentru el :)


2. Quad- Matte Mauve
-doar am pus degetul pe ele si mi se par niste culori superbe :) abia astept sa fac un look cu culorile aste, sper sa fie cat mai curand :)


3.Quad- Silver Linig
-are culorile foarte pigmentate...deci chiar m-au socat.. abia le-am atins si erau chiar
 foarte puternice


4.Oja- bubble gum pink
- est prima oja cumparata.. si citind parerile de pe site, nu eram sigura ca vreau sa cumpar, dar am zis sa incerc si eu :) m-am "documentat " bine pana sa aleg o culoare... si, am ales-o pe aceasta.Chiar daca nu seamana deloc cu culoarea pe care am vazut-o in alte swatchuri, chiar imi place:) imi cer scuze pentru unghiile mele.. le-am taiat de tooot :(( nu am avut ce face, dupa curatenie aratau groaznic :|


5.Oja -liliac
-la fel.. am vazut-o pe blogul unei fete si mi-a placut.. dar.. dezamagire.. cred ca a fost desfacuta, adica mai mult ca sigur :| capacul era zgariat si nici nu se inchidea bine.. plus ca pe langa cealalta oja avea foooarte tare miros de acetona => pe unghie, dat intr-un strat e aproape transparent. la mine pe unghie e dat de 3 ori.


Cam atatica....

Day 16 — Music you like
-sunt prea multe... dar acuma sunt in perioada ce tine de amintiri, si ascult mai mult melodii vechi de la Rihanna, Akon... :D


V-am pupat

5 comentarii:

  1. Incearca sa o tunzi tu -pensula- ,oricum nu ai ce sa strici mai ales daca asa nu o poti folosi :)),nu? Ojele de la elf mie nu imi plac.. nu merita 8 lei dupa parerea mea...eu am fuchsia asa se numeste nuanta si se ''ciobeste'' foarte repede si in plus,cand imi sterg unghiile raman roz pur si simplu,oja se duce dar parca intra ceva in unghie si raman un roz urat.cat despre miros..parca e perlandez :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am facut comanda la elf saptamana asta si printre produse se numara pensula pentru blend, sper sa nu fie taiata drept ca in cazul tau.:(
    In cat timp de la primirea mail-ului de expediere ai primit produsele?
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. cosmina- cred ca asa voi face :)) cat despre oja... doar pentru swatch le-am folosit :) pe mine ma atrag nuantele.. sunt foarte frumoase.. insa chiar nu stiu daca o nimeresc pe aceeasi si in realitate :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Anka- sper ca tu sa fi mai norocoasa :)) cred ca in... 7 zile :) destul de mult, avand in vedere ca pana acuma in 2-3 zile ajungeau la mine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. cute ojeleeeee:x sa le folosesti cu placere:*

    RăspundețiȘtergere