Powered By Blogger

vineri, 15 aprilie 2011

Top 10 makeup mistakes

Helllo girls!

Ce mai faceti? Eu la fel... posomorata ca si vremea :( Asa ca, fac un anunt :)) din cauza vremii, si din cauza ca aparatul de fotografiat este imprumutat in momentul de fata (nu pentru mult timp, 3-4 zile) nu voi mai putea posta prea multe lookuri :( si ma enerveaza la culme asta :( oricum, sper sa gasesc cate ceva interesant de postat , ca nu pot va pot abandona asa usor. Oricum, sppeeeer, sa nu fiu prea plictisitoare in urmatoarele zile, si sper sa ma suportati :)) iar apoi sa nu spuneti ca nu v-am anuntat  :))

So, de azi incep "seria boring" ... o sa va arat 10 mari greseli pe care unele fete le mai fac cand vine vorba de make up :) am gasit un filmulet dragut pe youtube care m-a distrat foarte tare :) radem radem, da nu-i de gluma, saracile fete :)) Va las sa vedeti despre ce e vorba :)

1. 80`s Eye


2. Over Bronzer


3. Sticky Lips


4. Lipstick teeth


5.Clown blush


6. Cakey face


7.Spider lashes



8.Overdrawn lips


9.Overdrown eyebrows


10.Pasty face

In final, va pun si filmuletul, daca vreti sa le vedeti mai clar pe saracile fete :)) Si cand ma gandesc ca intradevar mai sunt inca fete care se regasesc in unele cazuri de mai sus (cel putin o fata/ zi vad la scoala care sa aiba pe fata "o masca" de fond de ten) auchhhh... ma rog :) Sper ca nu v-am plictisit prea tare :)




Day 08 — A photo that makes you laugh

Pupici :*:*

20 de comentarii:

  1. :)))))imi place postul:X
    Daca o tii tot asa,nu ne vei plictisi>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. sunshine- asta-i de bine :))

    RăspundețiȘtergere
  3. da nu e plictisitor deloc:*.m-ai facut sa rad:*

    RăspundețiȘtergere
  4. super tare:))) woaw chiar e bine de stiut:)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Kory- asa am zis si eu cand am vazut filmuletul :))

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar nu e plictisitor,poza nr 2 m-a marcat :)) :*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Mademoiselle- te red :)) ii horror!! imagineazati ca eu vad asa ceva zilnic la scoala... poate nu asa exagerat, dar.. nici prea departe de asta :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am mai avut eu o colega de facultate care avea masca de fiecare data =)). Eu nu stiu cum se vedea fata aia in oglinda, cr3ed ca nu era lumina buna, ca se vedea intr-un hal....dar nici o prietena de-a ei nu-i zicea nimic.....plus ca mai luase si titlul de miss boboc :)) si se credea foarte fashion....:))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Am recunoscut imediat caa pozele-s din clip:))
    e o dna de la magazinul de unde cumpar painea...jeeez arata ceva mai bronzata decat tipa din poza nr1,dar numai pe fata...si-si mai si prinde parul blond,sa se vaadaaaa:D

    RăspundețiȘtergere
  10. :). A fost funny nu plictisitor. Eu cu fondul de ten inteleg, nici eu nu il stiu aplica, asa ca nu il aplic:)).

    RăspundețiȘtergere
  11. hahahaha, mi-a placut mult postul! Nu a fost boring deloc! Au niste figuri domnisoarele... :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Karmen -ma bucur ca ti-a placut :))

    RăspundețiȘtergere
  13. BIBI- saracaaaa =)) serios no dapoi ti si cumva sa ii zici unei miss boboc ca nu arata bine.. ar crede ca o invidiezi =)) :))

    RăspundețiȘtergere
  14. morphine- Nu se lasa mai prejos tanti :)) isi aratata" talentele" ascunse :)) de acuma dam fondul de ten jos ca si tencuiala :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Diana- ma bucur ca ti-a plcut :)) stiu.. saracile.. is dezastru :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Dia- in primul rand ii important sa alegi culoarea potrivita (nu ca tipa din poza) si apoi s anu il aplici intr-un strat prea gros, si nu doar pe fata :)

    RăspundețiȘtergere
  17. :))Apai clar ca culoarea aia nu e cea mai potrivita:))Da stiu ce zici, dar din pacte eu am ceva iritatii pe gat cam tot timpul de la alergiile mele asa ca nu prea il pot extinde. Dar nu e problema ca decat sa arat ca Familia adams mai bine renunt la el:))

    RăspundețiȘtergere
  18. Hai ca m-ai amuzat cu clipul asta:)) Rujul pe dinti imi aduce aminte de profele mele batrane din liceu care il purtau 50% pe buze si restul cu generozitate pe dinti/ intre dinti si ranjeau dupa superior :))

    RăspundețiȘtergere