Powered By Blogger

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Spring make-up

Hellllllo!

Da!! E o zi minuanta!! Yeeeeey :)) Asa ca am avut si eu in sfarsit o buna determinare pentru a ma machia :"> si am incercat sa fac un machiaj in ton cu soarele de azi :D Las pozele sa vorbeasca :) e un mic tutorial.... aham :)


BEFORE


AFTER



Si acuma, pasii si ordinea aplicarii culorilor pe pleoape :)



PASUL 1 
am plicat ca si baza fardul crema Elf- Buter pecan
iar apoi am aplicat nuanta nr 1 si 2 in coltul intern al ochiului


PASUL 2
in continuarea primei nuante am aplicat-o pe cea de a2-a, pana in coltul celalat


PASUL 3
In coltul extern al ochiului am aplicat culoarea nr 3 si 4 pentru a intensifica culoarea


PASUL 4
am aplicat pana in pliul pleoapei nuanta nr 5, iar apoi, chiar sub pliu amestecul dintre
 culoarea 6 si 7, pentru a contura mai bine ochiul


PASUL 5
Pe pleoapa inferioara am aplicat nuanta nr 10 in colt, iar apoi.. mergand in spre baza ochiului
am aplicat nr 9, iar apoi nr 8


PASUL 6
sub spranceana si in coltul interior al ochiului am aplicat alb, nr 11,
 pentru a da luminozitate privirii

PASUL 7
am aplicat de la jumatatea ochiului inspre exterior, tusul Elf nuanta plum,
iar de la jumatate pana in locul in care mai sunt "vizibile" genele, creion mov :D
 nu stiu daca ati inteles prea bine :)) nu ma stiu exprima altfel :D, iar la sfarsit rimelul

 REZULTATUL FINAL



PRODUSE FOLOSITE

Pentru ochi
  • Fard crema Buter Pecan- Elf  in loc de baza
  • Quad Elf- Brownstone- pentru sprancene
  • Concealer Miss Sporty
  • Concealer- Oriflame
  • Tus de ochi- Plum- Elf
  • Creion de ochi mov, Ada
  • Rimel Avon SuperShock
Pentru fata
  • foarte putin Fond de ten -Avon (am uitat sa il pozez)
  • blush Elf- innocence
                            Pentru buze ( nu le-am pozat)
  • ruj Elf -classy
  • Luciu de buze compact Color Trend

Si agata! V-am pupacit :* Sa aveti o zi caaaaat mai frumoasa si sa va bucurati de ea! Eu cu siguranta o voi face :D .. asta daca ramane asa :( ca observ ca deja incepe sa se innoreze :(

8 comentarii: