Powered By Blogger

joi, 27 ianuarie 2011

Noi achizitii

    Hello!

Saptamana asta tot ce am facut a fost sa umblu prin oras dintr-un magazin in altul...si, daca tot a fost momentul, binenteles ca nu m-am putut abtine sa ies din ele fara sa imi cumpar cate ceva :) Tot ce m-a tentat mi-am luat.. :)

O sa incep cu trusa 120 neutral warm de le Beauties Factory pe care mi-am dorit-o foarte mult, de ceva vreme.




Au niste culori foooarte frumoase. Sunt jumate mate si jumate sidefate, culorile sunt foarte pigmentate si nu sunt prafoase. Am facut cate un swatch pentru cateva dintre culori. am ales 4 nuante deschise si 4 nuante inchise ca sa va faceti o parere.



 Si am primit si un mic cadou la ele...nu stiam de el si chiar am ramas socata cand am ajuns acasa si am vazut cele 5 pensule. Si.. sunt chiar bune.


Am intrat intr-un magazinaras vai de capu lui , din gresala, si am gasit un fard mono suuperb de la Golden Rose, Silky Touch, mat. E atat de pigmentat..chiar daca poze nu arata prea multe


Am dat o raita si prin Mall ...si am ajuns la standul cu cosmetice Farmasi de unde m-am ales cu doua produse :) Un primer(am mai avut inainte dar mi s-a terminat) si un luciu de buze pe care il ador! L-am cumparat doar de 3 zile si de fiecare data l-am folosit! De obicei ma decid greu la rujuri si luciuri de buze dar culoarea asta mi-a placut de cum am vazut-o! Parca iti catifeleaza buzele, si are si un gust foarte bun :)





Cam atat. O sa revin si cu un review de la elf, cu ultimele produse cumparate.

Hope you like it!
Kisses

2 comentarii:

  1. Hei! De unde ti-ai luat paleta si cat ai dat pe ea? ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. dei-dei- am luat-o de pe ebay cu aproximativ 80 de lei, dar o poti lua si de aici http://www.bf-beauty.com/en/product/item/2129/product_detail.html cam al acelasi pret :)

    RăspundețiȘtergere