Powered By Blogger

luni, 21 februarie 2011

Haul Cosmetic Plant

Hello girls!

Cred ca a venit momentul sa iau o pauza in ceea ce priveste machiajele si sa ma axez pe mai multe review-uri. Tenul meu cere asta...si, oricat de mult as vrea eu sa continuu, el are prioritate :)) Au inceput sa imi apara tot felul de monstruleti (chiar daca si inainte existau, acuma sunt mult mai frecventi) si asta cere masuri drastice. Asa ca... am facut repejor o comanda la cei de la Cosmetic Plant :)
Sa vedeti cu ce m-am ales....

1. Crema Gommage cu extract de galbenele


Descrierea lor
Prin compoziţia sa granulară şi conţinutul în extract de gălbenele, crema accelerează procesul normal de regenerare celulară, îndepărtează impuritaţile şi celulele moarte, lăsând pielea curată şi netedă. Aplicaţi crema pe frunte, nas, obraji şi bărbie. Masaţi cu mişcări uşoare până se formează mici aglomerări. Îndepărtaţi-le. Ştergeţi apoi faţa cu un tampon de vată îmbibat cu apă călduţă, loţiune tonică sau lapte demachiant. Tenul devine curat, luminos şi deosebit de catifelat. Aplicaţi apoi crema preferată. Folosiţi o dată sau de maxim două ori pe săptămână. Evitaţi zona din jurul ochilor.

Ingrediente
Aqua, Polyethylene, Stearic acid, Cetearyl alcohol, Isopropyl myristate, Propylene glycol, Potassium cetyl phosphate, Hydrated silica, Paraffinum liquidum, Calendula Officinalis extract, Parfum, Hydroxyethylcellulose, Sodium benzoate, Methylparaben, CI 77492, CI 77510.

Descrierea mea
Well...nu prea am avut eu multe creme sau masti abrazive...asa ca nu prea pot face comparatii. Insa de un lucru sunt sigura: e foarte buna! cel putin pentru tenul meu e perfecta. O aplic o data pe saptamana, pe tenul uscat, si masez pana se foarmeaza acele mici aglomerari, iar apoi clatesc cu apa calduta. La final aplic lotiunea tonica. Simplu, rapid, si tenul meu mai fin ca niciodata. O recomand!

p.s Am vazut, de asemenea la Anda un review pentru aceeasi crema, insa, spre uimirea mea, crema ei are o textura diferita: crema ei este mai groasa... a mea, dupa cum se vede in poza ,nu este nici pe departe asa. Nu stiu de ce, dar , totusi, si asa functioneaza :)



2. Lotiune tonica fara alcool cu vitamina C din macese


Descrierea lor
Destinată îngrijirii tenului, loţiunea fără alcool purifică şi tonifiază conferind pielii un plus de prospeţime. Îndepărtează delicat, dar eficient, orice urmă de fard sau impuritate. Conţinutul în vitamina C naturală din măceşe, alături de extractul de roiniţă (Melissa officinalis) şi vitamina E îmbunătăţeşte activitatea celulara. Se aplică zilnic, dimineaţa şi seara pe faţă şi pe gât cu ajutorul unui tampon de bumbac. Pielea rămâne curată, proaspătă şi pregătită pentru aplicarea cremei preferate.

Ingrediente
 Aqua, Propylene glycol, Rosa Canina hip extract, Trideceth-9, PEG-5 Octanoate, Melissa Officinalis extract, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl acetate, Disodium EDTA, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum.

Descrierea mea
Personal, o aplic dupa fiecare demachiere, inaintea cremei, si dupa masca asrtingenta, si intradevar, este exact cum spun ei. Pielea imi ramane catifelata, proaspata! De asemenea, o recomand cu caldura.

3.Gel acneeic cu extract de busuioc

 Descrierea lor
Recomandat persoanelor cu piele grasă, acneică, gelul conţine principii active cu efect antiseptic şi antiinflamator. Se aplică seara pe pielea curată, după ce aceasta a fost ştearsă cu un tampon îmbibat cu loţiune antiacneică cu busuioc. Va acţiona asupra bacteriilor şi va normaliza secreţia de sebum, punctele negre şi coşurile diminuându-se progresiv

Ingrediente
Aqua, Ocinum Basilicum extract, Propylene glycol, Carbomer, Triethanolamine, Methylparaben, Parfum, Tetramethylthionine chloride, Diamino-ethoxyacridine lactate.

Descrierea mea
Hmm.. despre acest produs nu prea stiu ce sa spun. Well..tenul meu "respecta" cerintele: ten gras, cu tendinte acneice, insa, nu a reactionat la acest gel precum am asteptam, sau .. poate asa e bine?! Am aplicat gelul pe suprafata cu pricina...si, dupa 2 zile in care am repetat procedeul, un cos rosu, care ma deranja inainte, a disparut. Insa, nu cum am crezut eu. A disparut rosata, dar... a ramas punctul negru. Si, cam asa s-a intamplat pe toata fata unde a fost aplicat gelul..am aparut o gramada de puncte negre, care, daca incerc sa le strag ies mai usor..mult mai usor ca inainte, insa nu stiu ce inseamna asta..eu una nu cred ca e ok :-??.
Voi ce imi puteti spune?


4.Masca astringenta cu ulei de salvia


Descrierea lor
Masca este destinată îngrijirii tenului gras sau mixt cu pori dilataţi. Conţine caolin şi bentonită, argile superioare cu proprietăţi absorbante, uşor sicative şi emoliente. Extractul de merişor şi lactatul de aluminiu sunt principiile active cu efect astringent, iar uleiul de salvia se distinge prin proprietăţile sale antimicrobiene şi antifungice. Se aplică săptămânal pe tenul perfect curat, preferabil după o expunere la aburi cu muşeţel, urmată de eliminarea comedoanelor. Se menţine 15-20 minute. Se îndepărtează cu  o compresă îmbibată în apă călduţă şi în final una rece. Se şterge apoi faţa cu loţiune antiacnee. Tenul rămâne neted şi catifelat.

Ingrediente
Aqua, Kaolin, Bentonite, Glycerin, Aluminium lactate, Vaccinium Vitis-Idaea extract, Trideceth-9, PEG-5-octanoate, Salvia Officinalis oil, Xanthan gum, Methylparaben, Parfum, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Disodium EDTA

Descrierea mea
Un alt produs care m-a convins, si care cu siguranta il voi mai cumpara. La fel ca si crema gommage, o aplic o data pe saptamana. Imi lasa pielea fina de-a dreptul! Si chiar se simte cum actioneaza :)) Am facut si 2 poze sa vedeti cam cum arata...inainte.. si dupa :)) putin cam horror :))
Sorry pentru tenul meu..v-am spus ca este intr-o stare deplorabila :|

Inainte- aici crema a inceput deja sa isi faca treaba

Dupa-poriiii...groaznic :))

So.. that`s all. Per total..sunt multumita de aceste creme, si cu siguranta voi mai incerca produse de la ei. Deja mi-a facut cu ochiul Lotiunea tonifianta pentru par cu ardei iute (tot pe la voi am citit si am vazut ca sunteti multumite de ea..si chiar ma tenteaza.) Produsele le puteti gasi aici daca va intereseaza si, chiar vi le recomand: produse bune si foarte bune, la preturi, chiar mici spun eu (intre 7,00- 15,00)

 Daca ati incercat produse de la Cosmetic Plant, care v-au placut si de ce?
P.S Adela si another giveaway!! Intra aici :>
XOXO, Stefi


11 comentarii:

  1. mă duc și eu să-mi dau cu crema gommage. E foarte bună.
    Și loțiunea cu ardei iute e excelentă, vezi rezultate rapide.

    Nu îți răspund la întrebări pentru că am încercat destule, îmi plac și am făcut review-uri pentru fiecare separat.

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Iguanitza- atunci, inainte de urmatoarea comanda o sa ma documentez din experienta ta cu ele :) pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Gel acneeic cu extract de busuioc - si eu il am , dar nici la mine nu a functionat :(

    In legatura cu cerceii - este la alegerea ta , daca vrei sa platesti ramburs posta romana sau daca vrei bancar . O sa ma interesez cat este transportul si prin posta romana si bancar. Daca vrei ceva lasa-mi id-ul tau si mai vorbim . pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Crystinutsa- o sa ma mai gandesc si o sa te mai contactez o data, tot pe blog :))

    RăspundețiȘtergere
  5. salut, Stefi! ne bucuram ca ti-au placut produsele! crema gommage arata mai solida la Anda Zelenca pentru ca ea o folosise de mai multe ori, si devenise mai uscata, din cauza deschiderilor repetate. din pacate este o crema care se usuca destul de repede, dar din fericire, ramane la fel de eficace :). in legatura cu gelul cu extract de busuioc... este antiacneic si asta presupune sa micsoreze/elimine eruptiile de pe fata (aka cosuri). dar ne-ai dat o idee: poate reusim sa creem o formula contra punctelor negre ;).

    RăspundețiȘtergere
  6. Suuuper, si eu am incercat majoritatea produselor Cosmetic Plant, potrivite pentru mine, insa gomajul nu. Hm! Cum de mi-a scapat?? Sunt indragostita de 2 din lotiunile tonice de la C.P. si anume cea cu macese si cea cu aloe vera. sunt fara alcool. dar si cea cu musetel si cu putin alcool e minunata, desi aveam dubii ca alcoolul din ea e bun pt tenul meu. curata bine :) I :x Cosmetic Plant!
    Vezi si la mine in search pe blog, am avut muuulte. planuiesc sa imi recumpar musai si neaparat ori crema anticelu cu gabenele, ori aia cu cafea. Nu as sti ce sa iti spun la produsul preferat, ca-mi plac toate. Acum astept sa termin crema hidratanta Me&Mom (da, e minunata si daca nu esti mamica!) si ce mai am pe aici, ca nu vreau sa fac stoc si vreau sa incerc intreaga gama cu macese. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. iar scriu, acuma am vazut-o pe iguanitza, daaaaaaaa, si lotiunea cu ardei iute e mortala! :) si eu am review la ea, merita luata, e "eftina" si buna :)

    RăspundețiȘtergere
  8. cosmeticPlant- mi-ar surade ideea:> o crema pentru puncte negre...super!

    RăspundețiȘtergere
  9. siginutz -dupa atatea recomandari... voi incerca sigur si lotiunea cu ardei iute :))

    RăspundețiȘtergere
  10. @Cosmetic plant - o crema pentru puncte negre ar fi de vis!

    RăspundețiȘtergere