Powered By Blogger

miercuri, 23 februarie 2011

Quick NOTD: Green land

Salutare salutare!

Nu.. azi nu am chef de absolut nimic....as vrea doar sa stau si sa dorm. Nu am facut nimic azi..am lenevit doar..inclusiv la sala mi-a fost groaza sa fac ceva, oricat de putin.. am stat doar la sauna. Cred ca vremea e de vina.. vreau sa vina o data primavara...caldura, soare 8->
 So, o sa va arat azi ceva ce am facut de ceva vreme...si cred ca e timpul sa va prezint. Din nou un model de manichiura facut pe unghiile sora`mii (pe care cred ca ma voi juca de acum incolo, pana imi "aranjez" eu unghiile)...un model simplu.. cu putin verde :)) Let`s see it!



 Am uitat sa va anunt ca unghiile inca nu sunt finalizate :D adica, eu m-am obisnuit sa curat lacul de pe langa unghie abia in ziua urmatoare, dupa ce lacul s-a uscat in totalitate. De aceea inca se mai vede excesul de lac pe langa unele unghii.

 


E foarte usor de facut si nu aveti nevoie decat de un lac verde ( eu am folosit unu de la Golden Rose, primul de aici), un lac transparent folosit ca top coat si base coat si un lac negru cu pensulita subtire pentru decor :D Nu am facut poza la lacuri ca am uitat chiar cand i-am facut unghiile, iar acum nu le am la indemana :) Daca doriti, pot sa refac modelul pas cu pas :)  Pareri?

Hope you like it!
Astept  intrebari, propuneri si critici pe stefi_blog@yahoo.com

7 comentarii:

  1. am obs ca m-ai intrebat de gelu' ala de volum de la avon...pai mie mi se pare ca iti face paru' stralucitor,etc,dar volum nu prea face,mai ales la paru' lung,care e mai greu.Sau daca face volum,la un moment dat de 'fleosteste',si tre sa-l aplici din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere
  2. MeMyself&...Beauty- mi-am cumparata si eu pana la urma chiar daca nu am avut nicio ideea de cum este. Inca nu l-am folosit, dar urmeaza :d mersi oricum

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa culoarea, iar manichiura este simpla, dar de efect ;) imi place mult :)

    RăspundețiȘtergere