Powered By Blogger

miercuri, 16 februarie 2011

Simple brown and purple look

Hello girls!

O sa incep printr-o intrebare : Cum ati petrecut de Valentine`s Day? :> sa va aud..... Eu, sincer, am stat acasa si m-am uitat la un serial dupa care is innebunita acuma. Probabil o sa spuneti ca m-am plictisit sau ... ceva de genu, insa chiar m-am distrat si m-am simtit bine :) Chiar daca la inceput nici nu ii suportam numele, acuma abia astept sa apara urmatoarul sezon...vreau sa va spun ca intr-o saptamana m-am uitat 3 sezoane cu cate 13 episoade fiecare, stiu, nu-s normala. Sora mea "m-a pornit" cu serialul asta si acuma toata familia se uita la el :)) Probabil il stiti, a aparut de.. ceva vreme, din 2008, "Merlin" :D M-am indragostit de personajul principal, "printul Arthur" :)) mi-a placut foarte mult rolul lui, si cum a jucat si poate de aceea...da da da.. it`s crazy, dar totusi, inainte sa va pun ce am pregatit pentru azi, o sa va pun o poza cu el :">

So...? Pareri? :X

Bine, sa trecem la lucruri mai serioase, ca daca raman la stadiul de "Arthur" o sa va povestesc in toata postarea de el :))
Pentru azi am pregatit un look care l-am facut de ceva vreme, foarte rapid, in lipsa de timp, insa totusi, mi-a placut rezultatul, si sper sa va placa si voua. Nu am facut un tutorial pentru ca la inceput nu stiam ca o sa il postez, dar, veti vedea, e chiar usor de facut :) (binenteles, din nou probleme cu aparatul... deci, sa ma scuz iar, culorile au iesit foarte sterse, si-au pierdut din intensitate... dar, asta e) Let`s see it!



   Produse folosite:
  • fond de ten Miss Sporty
  • primer Elf
  • paleta 120 Fraulein
  • rimel Oriflame
  • Creion mov Ada
 Rezultatul final!!


Sper sa va placa si sa incercati si voi cand sunteti in lipsa de timp. Pentru intrebari, propuneri, sugestii, va astept si pe stefi_blog@yahoo.com

Pupici!

5 comentarii:

  1. si mie imi place serialul, e mai diferit :X

    RăspundețiȘtergere
  2. colorful.makeup- eu m-as mai uita o data la el :))

    RăspundețiȘtergere
  3. omfg, omfg! i loooove "prince arthur" too! the guy is... HOT HOT HOT!!! 8->
    Abia in 2012 sau 2013 se va face urmatorul sezon, asa se zice. Cica ar vrea sa faca un scenariu la fel de interesant, pe care nu ar reusi sa il realizeze asa cum doresc daca s-ar grabi..
    Sper sa nu uit de el pana atunci :))

    RăspundețiȘtergere