Powered By Blogger

joi, 17 martie 2011

And the winners are....

Heeeeeeello!

Da... am revenit cu o postare.. si ce mai postare!! :> Asa cum am promis, anuntarea castigatoarelor!!!
Numai ca inainte am de facut cateva precizari.
Bun.. in primul rand sunt fericita ca s-au inscris atatea fete...
Si, in al 2-lea rand, un lucru mai sad... deci..au fost 4 reguli -numele cu care ma urmariti, linkul cu postarea despre giveaway, adresa de mail si o parere despre blog - nu cred ca au fost atat de grele, erau 4 randuri de scris... se pare ca pentru unele a fost prea dificil :| so.. dupa ce am vazut cateva comentarii lipsa, v-am atentionat ca sa puteti revenii asupra postarii cu un alt comentariu. Ei bine, a singura persoana a facut acest lucru, chiar daca mai erau fete cu aceasta problema :| dezamagitor... ce decizie am luat? stiu ca la inceput am spus ca le voi descalifica pe aceste fete care nu respecta "regulile", insa... m-am razgandit...am persmis tuturor sa participe, pentru ca este primul meu giveaway si na!... insa la urmatoarele ma voi tine de cuvant si voi face tot ceea ce spun, pentru ca nu e corect fata de cele care chiar indeplinesc regulile.

So.. gata cu vaicarelile... si sa vedem fericitele castigatoare!!!

Lista cu participanti





Bun... si acum castigatoarele :)

Premiul 3... CARLA!!



Premiul 2....LOVEMAKEUP- SORINA



Premiul 1.... LILIANA!



Felicitari castigatoarelor! Astept sa imi trimiteti mail la adresa stefi_blog@yahoo.com cu datele voastre :* Daca nu primesc mailul in 48 de ore voi alege o alta castigatoare:) Dupa ce veti primi produsele, astept un review de la voi, sau macar o parere pentru transparenta totala :* Cele care nu ati castigat, don`t worry...in curand voi mai face un giveaway, sau poate un concurs... ma mai gandesc, so, veti mai avea sansa sa castigati :*

Pupici, Stefi

12 comentarii:

  1. LoveMakeup17 martie, 2011

    Hiiii! nu pot sa cred :O m-am uitat de 3 ori ca sa fiu sigura :O e primul meu premiu :X:X mersi mersi mersi:X aaa... si sorry :| next time voi scrie tot ce trebuie :| eram cu musca pe caciula si tot am castigat :D iti spun acum :D mailul meu este: butterfly.sorina@yahoo.com. iti trimit mail chiar acum :X i`m soooo happy!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lovemakeup- felicitari. si da.. erai printre cele care nu au respectat regulile. ok. astept mailul tau.

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari fluturashi!:)O primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Au fost foarte frumoase si bine gandite premiile. Si un lucru bun ca au fost 3, nu doar unul singur.
    Felicitari castigatoarelor, sa folositi produsele cu placere.

    RăspundețiȘtergere