Powered By Blogger

luni, 14 martie 2011

Tag- Despre blog

Am primit acest tag de la Irynuk(daca mai e cineva, spuneti-mi) si chiar mi-a placut :)) o idee foarte buna. Trebuia sa spun orecum ce simt eu cad vine vorba despre blog


1. Cand ai inceput sa scrii online?
In 28 dembrie 2010 :)

2. Ce te motiveaza sa scrii pe blog?
Hmmm...pasiunea pentru make-up si nu numai...pasiunea pentru tot ce tine de beauty. E singurul loc unde imi pot expune toate "creatiile", toate ideile.

3. Cum reactionezi la comentarii negative?
Pai pana acum nu am avut comentarii negative, sau rautacioase.Daca as primi din partea unor fete care nu au cunostinte in cauza, si nici macar nu sunt interesate de acest domeniu, probabil m-as enerva si chiar le-as raspunde cu aceeasi moneda, insa daca vin de la persoane mult mai experimentate ca mine, as lua respectivele comentarii ca si un ajutor.

4. Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?
Pai :)) mi-a placut foarte mult "munca", depusa de Anda(Zelenca). Inainte sa imi fac blogul eram zilnic pe blogul ei si ma uitam prin arhiva, chiar daca a vazut-o de mai multe ori; nu prea stiam eu cu ce sa mananca blogul si din cauza asta stateam toata ziua pe blogul ei :)) din ora in ora verificam daca o mai postat ceva :D  Si tocami din aceasta "obsesie" pentru blogul ei am vrut sa imi fac si eu blog, sa incerc sa imi etalez "creatiile"(creatii care la inceput pareau sa fie inspirate din ale ei:D nu si pe blog, dar in realiate da :)) stateam in fata calculatorului si incercam sa imi fac un machiaj ca si al ei )

5. Ce fel de linkuri tii in blogroll?
Marea majoritate sunt bloguri pe care le citesc zilnic, insa sunt si bloguri pe care le citesc doar cand caut ceva(blogurile gen boutique)

6. Cum te-a schimbat pe tine blogul?
Schimabre, nu chiar. Poate o schimbare pe plan financiar :)) pana sa am blogul cred ca nu dadeam nici 10-20 de lei pe luna pentru cosmetice, iar acuma... depasesc 100 de lei pe luna :))

7. Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?
Sa am postari cat mai interesante care sa atraga cititorii blogului, sa nu ii plictisesc :D si sa am cat mai multi citiori/oare  loiali/e

8. Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog?
Sper ca ma urmareasca in continuare si sa ceara :)) sa ma ajute cu postarile, sa imi spuna ce ar vrea sa vada, ce articole(exact)


        Dau tagul mai departe catre
          Anda
          Denisa
          MeMyself...&Beauty
          Miss Z
          Bondarica
          Siginutz
          Libertat
          Iguanitza
+ catre toate fetele are vor sa il faca

Gata. Am terminat pentru astazi. Ma duc sa invat la romana :(( ...lucrare :|
V-am pupat,
Stefi

15 comentarii:

  1. Eu am inceput sa urmaresc blogurile tot din cauza Andei. Am descoperit blogul ei pe un forum si tot asa faceam ca tine,urmaream daca a mai postat ceva.Apoi m-am prins eu care e treaba cu GFC si cu timpul am descoperit mai multe bloguri :P. Aaa,sa nu uit,chiar daca poate nu primesti multe comentarii asta nu inseamna ca nu esti urmarita,eu urmaresc mai mult din umbra,incerc sa comentez mai mult dar nu prea reusesc mai ales ca sunt multe bloguri pe care le urmaresc si e greu mai ales dpv al timpului :(

    RăspundețiȘtergere
  2. toata lumea da lucrare?eu dau maine la franceza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragut tag-ul ! :D Spor la invatat !! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,Stefi. Am lansat o noua provocare (http://letstalkaboutuss.blogspot.com/2011/03/provocare.html) si as fi incantata sa vad ce produse folosesti in ritualul tau de ingrijire zilnica. Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  5. ma bucur ca ai facut tagul:*

    RăspundețiȘtergere
  6. bioana-stiu.. asa eram si eu inainte. eram pe toate blogurile da nu ziceam nimic :))

    RăspundețiȘtergere
  7. MeMyself...- succes si tie :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Daria- mersi mult :* as fi curioasa sa vad ce ne spui tu despre blog :>

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristina- o sa fac o postare de genul acela curand :*

    RăspundețiȘtergere
  10. nu pot sa vad postarea cu the winnersssss!! nu stiu ce are :)):|

    RăspundețiȘtergere